Så samles de høje og afklarede:
 
 
 

Celledelingen, opbygningen: De to figurers symbolik er det tidlige forsterstadium, to styk hvor halen er flettet i et hjerte udgør hver figur. Motivet svarer til det magiske øjeblik hvor generne samles og deles som indledning til celledelingen i organisk opbygning. Troldkæppene kalder Jørgen Sorterup de to låse som sidder i midten, disse har teknisk betydning, deres funktion har jeg beskrevet i et tidligere link. 
 
Jeg er ikke Vorherre, så jeg har ikke svaret på alle figurernes symbolik.
 
 
 
Det korte horn, Thor's hammer:
 
Skaftet var lidt for kort på thors hammer, dette siges i en del af den nordiske mytologi. Thor's hammer benyttes også som symbolet på det mandlige kønsorgan. For en del år siden læste jeg at årsagen til at kønsakten eller samleje foregår ved frem-og tilbagegående bevægelser af kønsdelene indbyrdes, det skyldes at thor's hammer brækkede, eller ihverttilfælde blev reduceret fra den oprindelige længde. Inden den til foregik samleje anderledes. Forskere har fastlagt at den europæiske seksualkultur blev stærkt ændret for ca. 1000 år siden. Ændringen var at fra at for menneskers vedkommende at være rolige samlejer af timers varighed, ændredes det til kortvarige anstrængelser på ret få minutters varighed. Det var bl.a.udfra mænds dannelse og de periodiske udladninger af smørende sekret som foregår inden den egentlige udløsning, at forskerne nåede denne konklusion.
 
Det lange guldhorn er af allesammen kaldt feminint. 
 
Herunder 6. ring af det korte horn, dvs. det brækkede, den ring lige over brækket. Men hornet er altså det maskuline af de to.
 
Vi ved endnu ikke hvorved at hornenes billeder er dynamiske, men tiden og hændelserne afspejles deri.
 
 
Beviset på at Thors hammer blev brækket, og denne var det samme som det ene guldhorn, se resten deraf:
 
 
 
 
 
 Billedet er fra Ole Worms latinske afhandling om guldhornet.
 
 
 
HAM
 
Thor's HAMmer har fået navnet HAMmer, som den altså har, HAMborg ligger forholdsvis tæt ved Stade og Gallehus 
slangen i paradiset er ifølge biblen symbolet på visdom, slangen skifter ham, ja, der står HAM, det ved vi.
Den sorte, hornede og skællede men stærke, flænseren, forbindes også med slangen. Styrken gik under jorden, det hellige gik i luften, potensen gik til den sorte, de rigtige horn fik han aldrig.
 
 
Bæstet som gjorde det værste bræk, brækkenes bræk, symboliseret ved de 3 stk. 6-taller 666, Barbarossa brugte 3 bræk før det var ovre.
 
Skåret ud i pap: Tag en buet kæp, tryk den foroven indtil den brækker, da vil den brække ca. midtpå. Det samme skete på det korte (brækkede) guldhorn. Lige inden det går over ligner det et 6-tal, men også lidt typerne lille a og lille b, disse typer kan være benyttede som symbolet på brækket. I et tidligere link har jeg samlet lidt om Eskil, Hildegard og røveriet i Stade.
 
Skudt bjørnen, pelset ham, Flænset, huden revet af, det her er værre end grove løjer:
 

Jeg hørte for nylig at det aldrig lykkedes Darwin at finde en logisk forklaring om påfuglen. Tilsvarende hørte jeg for en del år siden at man ved sabelkattens pludselige forsvinden stod overfor et absolut mysterium, idet den var det suveræne rovdyr.

 
Lad os håbe at tiden er gået for hvad Brøndsted skrev om de rigtige guldhorn: "Langsom vil de komme".
 
Derfor:
 
----- Original Message -----
From: Anette og Kurt
To: Morten Axboe
Sent: Wednesday, September 26, 2007 9:55 AM
Subject: Gallehus

I nogle beretninger omtales at der i Gallehus også er fundet et tungt stykke guld, formet som en krum finger.  (kan evt. være en lynramt del af det brækkede horn, lige efter brækket)  
 
 
I Worm's afhandling om guldhornet er en detalieret tegning, se vedh.fil, af noget som kan ligne en krum finger, er det den? 
 
 
En anden tegning derfra er jeg uforstående overfor, se vedh. fil 2, hvad forestiller det?
 
 
Mvh Kurt Aggesen
 
 
 
 
Ovenfor har jeg sat tolkninger og formådninger, men det angår naturvidenskaben.
 
Den 27.09.07         Mvh Kurt