Jeg har altså et eller andet som dyr synes om. Ikke på den måde at jeg bliver ædt af alligatorer og myg plager mig heller ikke, men for vistnok 20 eller 25 år siden var Anette og jeg i zoo, der var der et næsehorn som opførte sig bemærkelsesværdigt, Anette sagde, se Kurt den er forelsket i dig, hm.  

 

For ca. et år siden var vi i Knuthenborg safaripark. Da vi kørte gennem  fik vi lejlighed til at holde kort et sted hvor en tiger lå et stykke borte. For at børnene skulle få øje på den sagde jeg, "åhh, se den dejlige store misserkat derhenne", medens jeg tilsvarende så ud som om jeg kunne kramme det store tigerdyr.

Dælme nok, misserkat rejste sig og kom hen til bilen, helt hen og stod udenfor bildøren og gloede op på mig.

Altså, i min barndom er jeg opvokset med katte, jeg og mine søskende legede rigtigt meget med kattene, men det her "kattetække" havde jeg ikke forventet. 

Anette og vore børn jublede, og Anette var fattet nok til at få taget disse billeder med sit nye Nokia N80. Jeg var klar over hvor farligt dette her var, men tigeren stod bare udenfor helt op ad bildøren, og så faktisk kælen ud. MEN jeg vidste at hvis tigeren så det mindste tegn af frygt i mine øjne ville den få samme udtryk, men reagere evt. med at springe på bilen, og vore rudearealer er ret store, så hvilket tryk udefra de kan holde til ved jeg ikke, men efter mindre end et minut så skulle jeg ikke se mere på den vidste jeg, og så luntede den også væk. 

Nogle minutter efter kom vi hen til udkørslen, der holdt en eller to biler foran os, og hvorfor? Den samme tiger havde sat sig nok så flot til rette lige foran porten hvor man kunne køre ud!! Der sad den nogle minutter, førend den lage sig ved kanten så at vi kunne komme ud.