-såfremt at jeg havde været en af kendisserne, eller på anden måde været medlem af det gode selskab, og ikke været holdt borte fra de økonomiske indkomster andre får, men frosset ude, så ville denne fremdragne videnbank jeg her bringer uddrag fra, hurtigt være fremdraget som en verdenssensation, med en tilsvarende belønning, men nej, uanset hvilke skønheder der forekommer som til mig, så er det andre der lynh-

 

Derfra forsvandt hjemmesiden. Jeg kan ikke præcist huske ordene der fulgte, det er også ligegyldigt her til den artikel som jeg her vil vise. Jeg har spottet hvad der sker, såvel for mig selv når andre ønsker at styre retningen af ens livsforløb, men også hvad der sker med de skønheder, som andre får fingrene i.

Man kan der mene at jeg må være en sinke når dette virkeligt passerer, om det er således så er årsagen den: Ethvert menneske tilegner sig smidighed i forhold til det miljø pågældende opvokser i.  At se og handle ud fra de reflektioner miljøet sender giver en reaktionstid som er afhængig af hvor ofte pågældende har set den, dernæst kommer så vurderingen om at foretage en given handling ud fra en risikovurdering, om man nu også har den fornødne erfaring til at handlingen lykkes.

Risikovurderingen er den mest betydende faktor, den erfarne rotte, som er en del af netværket ved hvorledes han får sin sag vellykket igennem systemet. Sådan er det ikke for mig, men ved de anlæg naturen har givet mig, da har det været mig den blandede fornøjelse at have været tilskuer dertil meget ofte. Optrinnet er en af de største gaver livet kan give en person, og at det sker igen og igen for nogen, sådan er det altså. Så kommer et stort MEN, og det er det bitre, og som får mig til at skrive artiklen. Afslutningen, hvor den egentlige kontakt er gået til en anden har jeg tidligere defineret således, som hvad benene går til, det fireordede udtryks sidste to ord kan der måske endda sættes streg under. Men det angår forretningsmæssig udnyttelse af personer, det vil benægtes, deres tildeling af drugs vil også blive benægtet af begge parter, hvem erkender sig da så svag at høre til der, nej du. Dernæst hvad sker der så? Hvem er det der ser gennem fingrene med at det sker: Toppen af kransekagen, de fedeste af svinene. Også de har brug for at smæske sig i skønhedernes lækkerier, business as usual.

Hvad var det der skete-, jo de erfarne rotter snappede skønhederne, fik dem ændret til lydige små forretningsenheder, som kransekagefigurerne så kunne fornøje sig med. Den naturlige selektion blev snydt, og der starter degenereringen. Men det er der også forretning i, sundhedsvæsnet, specielt medicinalindustrien er storaktør der. Men hvem vinder så? Svaret er jo givet, money vandt over naturen. Filmen Terminator er inde på det, så det er ikke noget nyt jeg her kommer med, kun en af varianterne.

Er jeg så en mørkemand der er imod fornøjelser, prostitution, drugs, cigaretter og alkohol? Ikke det mindste, men jeg har da lov til at være sur over tildels at være distanceret og ikke have råd til fornøjelserne.