Til Sofie Lund Gigtforeningen
 
 
For kort tid siden melde jeg mig ud af gigtforeningen, idet at jeg fornemmede at i næsten blev afskrækkede af at tale med mig, når i hørte om de medicintyper som at jeg har fået. Jeg er også selv forskrækket over det. Nu har jeg endelig fået kopi af røntgenbillederne af min hals.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Se vedhæftede billedfil. Røntgenbilledet ovenfor er taget i 1995.  Rtg af min rygsøjle viser en perfekt og smuk sølje, 100% i kontrast til den skade som er at se på C2 og C3. Her er fejlen som Sønderborg Sygehus gjorde: Diagnosen omtaler lidt slidgigt ved C5, som er en af de nedre halshvirvler, men den skadede eller fejlstillede hvirvel som ses blandt de øverste hvirvler er ikke kommenteret.
 
 
Nu har jeg fået tid hos en ortopædkirurg, desværre går der lang tid endnu. For mig at se ser det ud som om at skaden kan være opstået ved et slag mod halsen. Ved at I ser dette billede, hvad er jeres vurdering?
 
 
Mvh Kurt
 
 
 
D. 20.07.06: I flere år sagde jeg til lægerne at de må ikke lade en mand gå ubehandlet med et brækket ben, og så kalde ham en hypokonder. Denne sag vil jeg have behandlet ved en domstol.
 
 
D. 26.04.07: Røntgendiagnoserne frem til foråret 2006 beskriver alene hvorledes at sligigten ved C5 forværres. I foråret 2006 forlangte jeg en diagnose på de øverste halshvirvler, det var næsten umuligt for mig at få. Ca. eet år tog det, så kom diagnosen: Blokdannelse mellem C2 og C3 (pga. skæv sammengroning).
 
Den slags kan altså ikke behandles med lykkepiller og andre bedøvelsesmidler, men det forsøgte Sundhedsvæsnet på mig fra 1996 til 2005.
 
 
 
Retslitteraturen kender tilsvarende sager, se her.
Billedet viser at 2. og 3. halshvirvel er fejlstillede, men på diagnosen som er det eneste prakt. læge og evt. patient får at se står intet derom, hvorfor? 

 

Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden  Sejr efter 22 års lægefejl

Kvinde blev indlagt som psykotisk på psykiatrisk afdeling. Ægteskabet gik i stykker.
Næsten 22 år efter et biluheld er det lykkedes den 63-årige tidligere landbokone Bente Søndergaard via Vestre Landsret at få erstatning for sine skader.
Undervejs har hun været indlagt i knap et halvt år på en psykiatrisk afdeling som "psykotisk og paranoid". Omgivelserne troede, at der var tale om indbildning, når hun klagede over smerter. På lægernes råd forlangte hendes mand skilsmisse og solgte gården.
15 år efter ulykken opdagede andre læger, at hun rent faktisk havde haft kraniebrud, og at den øverste halshvirvel var forskubbet.

"Hun har udvist en fantastisk stadighed Det glæder mig vanvittigt meget, at hun har vundet," siger overlæge dr. med. Søren Vesterhauge fra HovedOrtocentret på Rigshospitalet.
Han opdagede hendes kraniebrud i 1993 og opererede hende.
"Jeg er meget imponeret over en kone, der har haft et hårdt liv, men bliver ved med at slås. Det må være de vestjyske gener," mener han.
Søren Vesterhauge er en af de få læger inden for de hvide kitlers broderskab, der har hjulpet landbokonen med den hvasse tunge mod andre læger, som har været træge til at indrømme fejl og dårlig behandling. De har i stedet afvist hende eller forsøgt at få hende indlagt på psykiatrisk afdeling.

Health News 2000