Til Roskilde Politi
 
 
Jeg må hermed politianmeldelse det danske sundhedsvæsen. Jeg er et ganske almindeligt menneske, men som har slidgigt i halshvirvlerne. Ved røntgen er der gennem 10 år kontateret en jævn forværring af tilstanden, senest i 2005 så galt som spondylose med højdereduktion af 5. halshvirvel. Jeg bad så om at prøve noget af den dyrere slags gigtmedicin, fordi at smerten plagede. Idet at lægen nægtede mig dette, som jeg tidligere har haft gavn af, tilbød lægen mig istedet antiepilepsimedicin, som jeg fra tidligere erfaringer ved at jeg ikke kan tåle. Det stod ikke til at ændre, og jeg valgte så at søge anden læge, og meddelte at jeg ville klage til Sundhedsvæsnets klagenævn. Derefter har jeg fået foretaget en slags knoglefotografering, hvor at ledfejlen ikke ses, derfor anbefaler min nuværende læge (som jeg syntes godt om i starten, men som nu virker lidt skødesløs), at  jeg skal tage medicin, som jeg ikke kan tåle, og han vil ikke lade mig prøve den slags som jeg har gode erfaringer med. Lægens modvilje mod at jeg får foretaget de undersøgelser som jeg efterspørger forekommer klart som et forsvar at de andre lægers fejlbehandlinger.
 
Jeg ved at jeg kan blive rask, og jeg ved hvorledes. Jeg ønsker at denne sag vurderes af en dommer idet at sundhedsvæsnet dækker over en forkert diagnose. I bund og grund angår denne sag et grelt eksempel på at enstemmighed ser flot ud, men nogengange kun udefra. Idet at fejlbehandlingen kan skyldes uvidenhed har jeg udarbejdet rapporten: Erfaringer fra virkningsløs behandling af smerter fra halshvirvler.
 
 
Beviset for at jeg fornægtes den rette behandling er her:
 
Jeg har ledsmerter fra halshvirvlerne. I foråret 2005 var røntgendiagnosen: Spondylose med højdereduktion på 5 halshvirvel. Det vil sige at sygdommen skal behandles med gigtmidler og midler som forbedrer ledfunktionen. Men istedet ville lægen alene behandle mig med antiepilepsimedicin. Jeg har ikke epilepsi. I sommeren 2005 klagede jeg derfor til patientklagenævnet, hvor at embedslægen deltager i undersøgelse af forholdet. Det kan næsten forekomme som om at embedslægen har pålagt min læge at nedtone værdien af røntgendiagnosen fra 2005, idet min læge for et par uger siden meddelte mig at han ikke tillagde røntgen 2005 værdi, og da tilbød lægen mig stærk antiepilepsimedicin, der virker som medicinsk lobotomi. Min læge har intet fagligt belæg for at ignorere røntgenbilledet fra 2005.
 
 
 
Jeg ønsker et normalt liv og en normal indtægt, og dette kan jeg kun få ved at det er mine defekte halshvirvler der bliver behandlet og helbredt, således som jeg har beskrevet. Carl Axel Carlson og Alf Nachemson har udsendt materialet Kirurgisk behandling av nacksmärta, fra Gøteborg Sygehus, denne viden var min læge uvidende om. Såfremt der er dokumentation som for behandling af sagen forekommer at mangle, ønsker jeg at få besked, så at jeg kan fremsende det.
 
 
Bilag:
 
Korrespondance med Roskilde Kommune, hvoraf den aktuelle situation fremgår.
Min rapport: Erfaringer fra virkningsløs behandling af ledsmerter.
 
 
 
Med venlig hilsen
 
 
Kurt Christian Aggesen