Hvad jeg fremadrettet arbejder med behøver jeg ikke her at redegøre for, men andres spor fra tidligere færden er i bred forstand lærerigt og interessant, underforstået geologi, arkæologi og historie.

Guldhornene har udgjort et studie for tusindvis af personer, herover ses mit seneste arkivfund, en aftegning af det lange men brækkede guldhorn.

 

Herover er et billede af en interessant genstand, men som der endnu mangler en forklaring på hvad den har været benyttet til. 

 

 

Her et billede af et fossil, som jeg fandt for kort tid siden, jeg afventer svar derom fra Geologisk Museum.

Fossilet er for mig at se lidt interessant, idet at lyset reflekteres derfra med et perlemoragtigt skær, det se inde nær midten, men ses vilkårligt på overfladen afhængigt at lysets vinkel, men kun på den runde del, som er ca. 5 cm. i diameter. Spindelvævet viser at stenen har lagt flækket af frost i nogen tid.

Lysreflektionen fra det runde emne er vanskelig, nærmest misvisende på billeder. Men det består overalt af grupperinger med ensartet krystalstruktur, som gruppevis reflekterer lyset, vendes emnet lidt ses tilsvarende område istedet som en grovkornet overflade, og reflektionen kommer så fra andre steder. Det er glimmer og intet andet, men findes sjældent på fossiler, hvad det er må jeg overlade til geologerne at vurdere. 

 

 

Også den anden del af kalkstenen hvor den runde del var i, reflekterer lyset på den måde.

Ka den 18.07.2012