Hvad er det modsatte af Cadillac? Hund i fernis.

 

Selvfølgeligt, det er en stor vovse fenrisulven, det drejer sig om.

 

    

Spøg til side, emnet er alvorligt. Drab giver fængsel, og selvmord har jeg ingen grund til at gøre, billedet ovenfor forestiller (se linket klik på:) to af Michelangelos figurer.  De er udført i bronze og kaldes mesterværker, forestillende mænd ridende på pantere, selvom de ser noget fremmedartede ud.

 

Om Stargate, Starkad, Stærkodder, Stakater, moneter og planeter. Ved at studere tegningerne af guldhornene har jeg studset over at teksten på det brækkede guldhorn forekommer dynamisk, eksempelvis NXMNY. Andre mere jordfaste forhold kan forekomme mere dynamiske end fornuften begriber, og så er det man forbavses over hvilke kræfter det drejer sig om.

For nylig læste jeg en artikel om dybde boring i jorden, efter geotermisk energi: Artiklen beskrev en boring hvis indikationer var lovende. Som ved boring efter olie er sten og klipper ikke noget problem for den slags boringer, men på et tidspunkt nåede boret glas, og nogen tydede på tykt lag glas. Man vidste at teknisk er det mulig også at komme gennem glaslaget, men af forsigtighedsmæssige årsager standsedes boret der og eftersøgningen blev opgivet. Det var et klogt valg de gjorde, enhver med viden og erfaring fra olieudvindingsindustrien kender hvad der kan ske selv om  blowout preventeren er i tip top stand. Lava er anderledes end olie, og når det er under glas, så er det meget varmt og trykket kan være ustoppeligt.

 

Hvis jorden fløjter rund derudaf: Så bliver alt let:

 

Ballonen ovenfor viser hvorledes jorden kan opføre sig ved indbrud til den varmeste lava: Lodret ildsøjle på nogle kilometers højde, og inertien fra starttrykket gør at strålen opfører sig som en stang, den ultimative laser, indtil moder jord er hul, fordi med aftagende indhold falder graviteten, altså jordens egen massetiltrækningskraft. 50 kg vil føles som 2 kg, evt. endnu lettere, afhængigt af i hvilken højde lavaen lægger sin dyne, idet massen af denne dyne vil give tiltrækningskraft op imod dynen. Men mennesker vil næppe kunne trække luften, og solen vil være borte. 

 

 

 

Det jeg forsøger at udtrykke, det er at man skal være i dialog med sit mål. Hensynsløs er lidt som blind, men den blinde er meget følsom. Er man hensynsløs, så bliver man hensynsløst behandlet. Der er stor forskel på at være hensynsløs og at lave lidt sjov. Men tager man røven på folk, er man røver.

Tag mig er titlen på en bog af Joan Ørting. Nogen gange kan forfatteren tage fejl, det har jeg gjort om hvor tiden går i stå, det gør den ikke, men vore oplevelser bliver større. Jeg har så tænkt om en anden livsform ville være kedelig fordi der kun var et lukket selskab, det er det ikke, jorden er en af de mindre planeter i universet. Der er overraskende bøger, hvor forfatteren er forfatter og så almægtig at han kan se hvad en fejl kan betyde, og derfor flytte sit hovedkvarter, så er han hensynsfuld. Det kan han gøre igen.

For en del år siden sendte jeg en mail et par steder hen, de må have tænkt deres, men jeg tror de husker den, indholdet har jeg glemt. Men omstændigheden var at jeg befandt mig på en tømmerflåde og råbte efter hjælp fordi at jeg ingen årer havde. Det lykkedes mig med hænderne at plaske ind til land efter et par timer. Utallige gange efterfølgende har jeg undret mig over hvorledes at jeg kom på den tømmerflåde, fordi jeg ved med garanti, at jeg ikke tabte nogen åre. -Det var selvfølgeligt valkyrien som hjalp mig. Jeg ved godt at valkyrien er feminin, og på internationalt plan kan forekomme noget urban, men at gøre rent efter andre er ikke Vorherres opgave.

 

Rundt omkring på jorden er der spor at tidligere civilisationer, de opgives når folk ikke kan enes. Månen vs. den evigt ihukommende, dens overflade viser hvorledes jorden kan se ud efter ufred. Den er der blevet trommet på.

Man leder efter mere plads og overvejer bosætninger på andre planeter, men vurder hvad vi ser når vi kigger derud. Der er kun én som kender stargate, den åbnes når det passer Vorherre.

 

 

 

Guldregn. Er man utryg ved situationen, og om Vorherre har tilstrækkelig magt til at styre hvordan det går, så skip det monetære system, lad guldet komme folk i hænde, ud af kældrene med det. Det er vel kun en som Antorini der er så konservativ, at hun med al sin magt vil forsøge at modsætte sig sådan er revolution. Narj, de sidder vistnok for tungt i stolene til at gøre noget ved det.

 

Jeg kan sætte tre musiklinks på:

For ikke at synke alt for dybt, så er her en ordentlig maskine at høre på:  

ABC how to be a millionarie, trommerne bærer hele denne melodi, som angår magt.

Den anden er valkyrie, som angår tro.  

 

Uden øjne og følelse duer det ikke.

 

Mvh. Kurt Aggesen d. 07.02.2014.