( primo januar indsendte jeg den samlede sag til Menneskerettighedsdomstolen i Strassbourg)

 

Til Center for Menneskerettigheder, Sundhedsstyrelsen samt overlægerne på Rigshospitalets hhv. rygsektionen og røntgenafdelingen 
 
 
 
Siden 1995 har jeg været plaget af smerter fra en ubehandlet skade på halshvirvlerne. Foråret 2006 viste det sig at rtg. diagnosen fra Sønderborg Sygehus var fejlbehæftet. I maj 2006 bestilte min læge en scanning af min hals. Sygehusene vil ikke scanne på foranledning af prakt. læger, derfor skulle det gå via en kirurg, hos ham var der ventetid indtil august, hos de andre var ventetiden endnu længere.
 
Han bestilte tid på Rigshospitalet, det blev til 8. november 2006. Jeg indsendte infomationer og eksisterende billeder, rygsektionen bestilte så tid på rtg.afd. til CT-scanning med rekonstruktion. Igennem november og december kontaktede jeg rygsektionen ca. 10 gange, idet at jeg afventede indkaldelsen. Jeg kontaktede også patientvejledningen på RH. 
 
Idag 3.Januar kontaktede jeg dem igen, derefter rtg.afd, de sagde at der ikke stod noget om hvad der skulle tages billeder af, derfor havde de returneret indkaldelsen to gange. Rygsektionen siger at de har skrevet hvad de skal. Tænk sig her går jeg og er omtrent invalid af smerte, intet smertestillende medicin hjælper længere. Sådan en behandling er krænkende.
 
 
 
Er fejlbehandlingen så systematisk at der forsøges at udslette mig som den krænkede,  er det et led i at vi mennesker skal vænne os til at at blive reduceret til en handelsvare uden følelser, stiger kapitalfondenes goodwill proportionalt med antallet af psykiatriske indlæggelser, eller kan det gøres bedre?
 
 
 
 
Med venlig hilsen
 
 
Kurt Chr. Aggesen

 

Kære Kurt Chr. Aggesen

Der er først indkommet en korrekt udfyldt henvisning d. 8. januar 2007 med
ønske om en CT-scanning af halsryg. Rekvirerende afdeling er Rygkirurgisk
Specialafdeling, Rigshospitalet.

Du vil i løbet af kort tid få en indkaldelse til undersøgelsen fra
Rygkirurgisk Ambulatorium.

Jeg kan dog oplyse om, at tidspunktet er d. 26. januar 2007 kl. 10.15,
Radiologisk Klinik, Rigshospitalet, 2. sal.

med venlig hilsen

Paul E. Nilsson
Klinikchef, dr med
Radiologisk Klinik
Rigshospitalet
Blegdamsvej 9
2100 København Ø
Danmark